Het vlees
Thuisverkoop: Winkel op de Delle
1 november vlees van een nieuwe slacht
De koeien staan een stukje verderop, wandel gerust (met bolderwagen) even naar ze toe! (10 minuutjes vanaf ons erf)
adres: Twekkelerweg 202, 7547 RN Enschede
We verkopen het vlees in losse porties, verkoop is er altijd, zolang de voorraad strekt. Het vlees is vacuüm verpakt en diepgevroren:
- gehakt
 - sukade
 - riblap
 - braadvlees
 - rundersteak a la minute
 - hachevlees/poulet
 - rundervinken
 - hamburgers
 - rosbief
 - entrecote
 - div. biefstuk (hollandse, kogel- en haas-)
 - div. worst/saucijzen
 - tartaar
 - schenkel (ook voor ossobucco)
 - cote de boeuf
 - div worst: venkelworstjes, droge worst, rookworst en merquez
 - longhaas
 - diamanthaas
 - short ribs
 - beef hammer
 - picanha
 - bavette
 - tong
 - wang
 - lever
 - botten voor bouillon
 
Gerijpt en diepgevroren. Het vlees wordt na een rijping van 10 dagen geportioneerd, vacuüm verpakt, voorzien van etiketten met datum en sumiere bereidingswijze en dan in korte tijd diepgevroren in een ‘shockfreezer’. Handig om te weten; 5 kg past in een lade van een gemiddelde vrieskast.
We hebben warme en diepgevroren homemade saucijzenbroodjes van Evelien. Daarnaast hebben we altijd eieren, jam en meestal honing .
- 
					
Verkoop Lakenvelderrundvlees
		Thuisverkoop: Winkel op de Delle 1 november vlees van een nieuwe slacht De koeien staan een stukje verderop, wandel gerust (met bolderwagen) even naar ze toe! (10 minuutjes vanaf ons erf) Zaterdag’... Lees verder »
 - 
					
Lakenvelder vlees
		Thuisverkoop: Winkel op de Delle 18 oktober gesloten , 1 november vlees van een nieuwe slacht De koeien staan een stukje verderop, wandel gerust (met bolderwagen) even naar ze toe! (10 minuutjes vanaf ons ... Lees verder »
 - 
					
De slager
		Een zorgvuldig uitgekozen vakslager zorgt voor de slacht, het uitbenen en het portioneren. Het was even zoeken, maar Jelle heeft ze gevonden: slagers met liefde voor hun vak en oog ... Lees verder »
 - 
					
De bereiding
		Ieder stukje vlees vraagt weer om een eigen bereiding. De bereidingstips staan wel summier beschreven op de etiketten van de verpakte porties, maar je kan beter je eigen gezonde kookverstand ... Lees verder »
 - 
					
Recept Ossobuco
		Dit heerlijke recept voor Ossobuco kregen we van Dorine van: Evento Perfetto Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans Wat heb je nodig: 2 kg schenkel, van de koeien van Jelle uiteraard, in 4 plakken, ongeveer 4... Lees verder »
 - 
					
Recept Rundertong
		Rundertong van Mama Ine: Al diverse keren heb ik tong klaar gemaakt en dat is altijd een succes bij de gasten! Vraag Jelle maar! Er zijn veel mogelijkheden, als je ... Lees verder »