-
Verkoop 100% grasgevoerd rundvlees
We verkopen ons eigen Lakenveldervlees iedere zaterdag in de winkel op de delle van onze boerderij. adres: Twekkelerweg 202, 7547 RN Enschede Update: zaterdag 29 november zijn de vriezers gevuld met vlees van ... Lees verder »
-
Recept Ossobuco
Dit heerlijke recept voor Ossobuco kregen we van Dorine van: Evento Perfetto Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans Wat heb je nodig: 2 kg schenkel, van de koeien van Jelle uiteraard, in 4 plakken, ongeveer 4... Lees verder »
-
Recept Rundertong
Rundertong van Mama Ine: Al diverse keren heb ik tong klaar gemaakt en dat is altijd een succes bij de gasten! Vraag Jelle maar! Er zijn veel mogelijkheden, als je ... Lees verder »
-
De bereiding
Ieder stukje vlees vraagt weer om een eigen bereiding. De bereidingstips staan wel summier beschreven op de etiketten van de verpakte porties, maar je kan beter je eigen gezonde kookverstand ... Lees verder »
-
De slager
Wij vinden het belangrijk dat de slacht humaan gebeurt. Een zorgvuldig uitgekozen vakslager zorgt dan ook voor de slacht, het uitbenen en het portioneren. De gebroeders Heinen uit Zelhem dragen ... Lees verder »